Kolačići

Cookies

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookije) na web stranici maturijada.com. Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici maturijada.com koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici maturijada.com, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama maturijada.com. To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na maturijada.com potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja maturijada.com. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice maturijada.com.
maturijada.com prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Službenik za zaštitu osobnih podataka
Ticiana Jeletić, Arial, obrt za web i marketing
Dr. Ivana Pošćića 29, 51410 Opatija
Telefon: +385 99 340 9911
E.mail: arial@arial.hr

Košarica
Scroll to Top